Ο Leon of Athens την 1η Ιουλίου στο Rockwave Festival!

Ο Leon of Athens την 1η Ιουλίου στο Rockwave Festival!
18.01.2023

Ο Ελληνοαμερικανός alt-pop καλλιτέχνης Leon of Athens συνδυάζει την pop ευαισθησία των Lauv και των Marina & the Diamonds (των οποίων τις συναυλίες έχει ανοίξει) με την σπιρτάδα και την ευρηματικότητα του Sufjan Stevens.

Ο Leon με γνήσια έμπνευση και πολυχρωμία στο ήχο, και με διαβατήριο το πολύ επιτυχημένο Mad Into You έχει εμφανιστεί σε μερικά από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ παγκοσμίως όπως το Primavera Sound, το Bonnaroo, το Summerfest, το Shaky Knees και το Okeechobee. Με το δεύτερο άλμπουμ του, Xenos πήρε τις καλύτερες και πιο θερμές κριτικές από τα πιο σημαντικά έντυπα ανάμεσα στα οποία τα The Guardian, NME, Q, New York Times καθώς και πολλά άλλα. Η συνεργασία του με τους Portugal. The Man στο remix του Communication είναι ένα ακόμα highlight μιας πλούσιας καριέρας ενώ ο Γιώργος Λάνθιμος υπογράφει το βίντεο για το τραγούδι Baby Asteroid.

To πρώτο  ελληνόφωνο κομμάτι του, Άνεμος, με την Κατερίνα Ντούσκα, βρέθηκε στην κορυφή του ελληνικού Spotify και το 2022 έβγαλαν και πάλι μαζί το single Babel που κυκλοφόρησε αποκλειστικά στην πλατφόρμα των βραβείων Grammy, ως μια πρώτη γεύση του 3ου studio album που έγραψε σε συνεργασία με τον David Sneddon (Lana Del Rey, Lewis Capaldi) και θα κυκλοφορήσει μέσα στην χρονιά.

Ακολουθήστε τον Leon of Athens:
http://leonofathens.com/ 
Facebook | Instagram | Twitter | youtube | spotify